Larry Warbasse, Giro’dan Sonra ABD Şampiyonası’na Hazırlanıyor

Larry Warbasse, Giro d'Italia performansını ABD şampiyonasında değerlendirmeyi planlıyor.

Amerikalı bisikletçi Larry Warbasse, Giro d’Italia’daki etkileyici performansını ABD ülke şampiyonası için bir avantaj olarak kullanmayı hedefliyor. 21 Haziran’da Batı Virginia’nın Charleston şehrinde düzenlenecek olan şampiyonada, Warbasse daha önce 2017 yılında kazandığı yıldızlı mayo unvanını tekrar elde etme arzusunda.

Tudor takımının bir parçası olarak Giro boyunca takım lideri Michael Storer ve Mathys Rondel için özveriyle çalışan Warbasse, final genel sıralamasında 7. ve 11. sırayı elde etmeleri için katkıda bulundu. Giro’nun 20. etabında başı çekmesi ve güçlü bir performans sergilemesi, onun bu yarıştaki iddialı duruşunu ortaya koydu.

Warbasse, Giro boyunca kendini güçlü hissettiğini belirtiyor. Her günün ardından yeterince dinlenmeye özen gösterdiğini ve bu sayede sağlığını koruduğunu ifade etti. Takım arkadaşları arasında sadece kendisi ve Robin Froidevaux bu süre zarfında hasta olmadan yarışmayı başardı.

Şampiyonanın 198.6 kilometrelik parkuru Haddad Riverfront Park’ta bulunuyor ve yarışmacılar, her biri 21.2 kilometre olan turlarda iki zorlu tırmanış ile mücadele edecekler. Warbasse, Giro’nun 20. etabındaki ataklarıyla sadece üst sıraları hedeflemekle kalmayıp, aynı zamanda gelecekteki planlarına da odaklanmış durumda.