Tom Pidcock İtalya’da Yolda Kazandı

Tom Pidcock, GP Industria & Artigianato'da başarıyla yol bisikletine döndü.

Son dağ bisikleti dünya şampiyonluğunun ardından Tom Pidcock, GP Industria & Artigianato’da zafer kazanarak yol performansını yeniden kanıtladı. Fransa Turu’ndan sonraki ‘garip hisler’ döneminin ardından, iyi bir şekilde formuna döndüğünü belirten Pidcock, bu yıl yol yarışı galibiyeti için hevesli olduğunu dile getirdi.

İtalya’daki etabı başlamadan önce kendine büyük beklentiler yüklemeyen Pidcock, ‘Sadece yılın son kısmını keyfini çıkararak geçireceğim,’ diyerek rahat bir yaklaşım sergiledi. Geçtiğimiz hafta yarışa katıldığı GP Industria & Artigianato’da zafere ulaşması onu sonraki Gran Prix’ler için de umutlandırıyor.

Yarış öncesinde çarpıcı bir performans gösteren Britanyalı sporcu, özellikle Kanada’daki yarışlarda iyi bir sonuç almayı hedefliyor. ‘İyi sonuçlar almak ve son haftalardaki momentumumu sürdürmek istiyorum,’ diye ekledi.

Pidcock, büyük organizasyonlarda ve klasiklerde yarışmaya devam ederken, önündeki tüm fırsatları değerlendirmek istiyor. Bu sezon başladığı gibi bitirmek istediğini belirtti ve Cuma günü GP de Quebec için de iddialı olduğunu ifade etti.